четвер, 16 грудня 2010 р.

Повернулася!!!

Всім привіт! Нарешті знайшла вільну хвилинку, щоб написати для тих,хто мене читає))) По хронології моїх опублікованих постів можна подумати, що вже другий місяць я відпочиваю у теплих краях))) Ех, а було б класно! Насправді наш відпочинок тривав лише 7 незабутніх днів... Краса ж там, все-таки... Температура повітря +40, води +25-27... Пісочок, корали, рибки (акул не було!!!))) Таку подорож подарував мені мій найкращий в світі майбутній чоловік (ой, як незвично звучить). До речі, саме з теплих країв я приїхала у статусі нареченої)))
Декілька фото, щоб і вам стало трошки тепліше)))





А поки ми відпочивали, моя манюня (похресниця Софійка) разом з мамою Наталею (моя сестра)готували мені на ДН листівочку (з всяких підручних матеріалів))). Так приємно було)))

Вигляд ззаду:

І всередині:

Правда ж гарненько, як для манюні в 9 місяців?
Дякую, що заходите!!!
P.S. І знову не можу справитися з фотографіями( Чомусь вони у мене повертаються не тим боком і "скачуть" без порядку((( Як їх повертати?

8 коментарів:

  1. Листівка чудо! Ти коли казала що подарували листівку я і подумати не могла, що вона така миленька! Ну прямо дуже-дужже! А чому я її не бачила вживу? Вона певне з 5 кг важить? Та ще далеко нести :(.

    ВідповістиВидалити
  2. Ой... І не кажи... Реально, так далеко нести! Ну ладно, колись покажу))) Сьогодні ж сестрі передам, що найперспективніша скраперша Львова їх з Софійкою першу роботу зацінила!

    ВідповістиВидалити
  3. Ой та ладно! Ти може просто ще всіх скраперш не знаєш :).

    ВідповістиВидалити
  4. Класно, теплі краї серед зими штука надзвичайно приємна ))) Вітаю з новим статусом "нареченої"! А дитячі листівки - що може бути миліше? ))
    На рахунок фото, спробуйте зберегти їх перед публікацією у форматі *.gif перед тим розвернувши потрібним боком. У мене цей спосіб діє безвідмовно.

    ВідповістиВидалити
  5. Привет! Мне сегодня вернулась конфетка, которую я тебе отправляла.

    ВідповістиВидалити
  6. Як??? Чому??? А я її так виглядала, кожен день в скриньку заглядала... Думала, що по дорозі пропала, не хотіла тобі писати, щоб не засмучувати((( І що ж тепер?

    ВідповістиВидалити
  7. А сама не знаю, там что-то неразборчиво сзади на конверте написали, может не по-русски, не смогла пока расшифровать. Не, ну вернули - и то хорошо!
    Напишешь еще раз адрес в почту, ладно? Вышлю еще разок. Не переживай.

    "засмучувати" - милое какое слово)))

    ВідповістиВидалити